Content

dinsdag 17 juni 2014

Massagemassage, yogamassage, yoga, thailand, thaise, nieuwegein, ontspanning


Tijdens het Body & Mind Event kun je leren om een heerlijk ontspannende massage te geven, maar er ook eentje ondergaan. Of allebei natuurlijk. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Thaise Yogamassage (workshop)
Tijd: 10.30-12.30 uur
Voor wie: volwassenen
Locatie: Centrum De Stroom, Wiersedreef 18, Nieuwegein
Door: Thai Dee, het opleidingsinstituut voor Thaise Yogamassage

Laat je in beweging brengen met Thaise yogamassage. Deze unieke massagevorm waarbij de masseur massage, acupressuur en meditatie combineert met aan de yoga ontleende strekkingen brengt je zowel lichamelijk als geestelijk in een diepe ontspanning.

En brengt door yogastrekkingen weer in beweging wat vast zit. Hierdoor voel je je na afloop van een Thaise yogamassage als herboren. Vitaal, soepel, energiek en tegelijkertijd diep ontspannen.

Thaise yogamassage werkt perfect ter preventie en behandeling van o.a. spanningshoofdpijn, nek-schouderklachten, lage rug- en heupklachten.

Tijdens het Body & Mind Event zal Tirza Bottema, grondlegger en directeur van Thai Dee, hét opleidingsinstituut voor Thaise yogamassage in Nederland wat gevestigd zit in Vreeswijk, meerdere kennismakingsworkshops geven. Meld je aan.


Thaise Massage bij Zwangerschap (workshop)
Tijd: 15.00-16.30 uur
Voor wie: volwassenen
Locatie: Centrum De Stroom, Wiersedreef 18, Nieuwegein
Door: Thai Dee, het opleidingsinstituut voor Thaise YogamassageZwangerschapsmassage wordt in Thailand al eeuwenlang toegepast ter ondersteuning van de zwangerschap en vermindering van zwangerschap gerelateerde klachten. Thaise zwangerschapsmassage is dan ook zeer heilzaam ter ondersteuning van deze bijzondere periode.

De zwangerschap is een unieke tijd. Er groeit een kindje in je buik, je voelt je speciaal. Je lichaam bereidt zich voor. Het is ook een tijd waarin in een relatief korte periode veel gebeurt in je lichaam. Hierdoor kunnen klachten ontstaan als pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en vermoeidheid. Thaise zwangerschapsmassage helpt deze klachten verminderen. De Thaise zwangerschapsmassage is een zachte massagevorm die helemaal is afgestemd op het zwangere lichaam. Daarnaast ligt veel nadruk op ontspanning en rust.

Thaise Yogamassage (behandeling = nog 1 plaats)


Wil je ervaren wat een Thaise yogamassage is? Tijdens het Body en Mind Event kun je bij studenten van Thai Dee voor slechts 5 euro een Thaise yogamassage van 20 minuten ontvangen. Een heerlijke manier om te ervaren hoe heerlijk ontspannend en vitaliserend deze unieke massage is!

Trek voor deze massage makkelijk zittende kleding aan. Wil je verzekerd zijn van een plek, boek dan vooraf een massage.

Ontspanningsmassage (behandeling = nog 2 plaatsen)

Cranio-relax is een diepe massage van het hoofd en de nek. Door het hoofd en de nek zachtjes te bewegen komt er meer ruimte in het bewegen en denken. Cranio-Relax is een geklede massage en vindt liggend plaats op een behandeltafel. De massage wordt gegeven door Hans Busker, docent Taiji Light bij Studio Zin en behandelaar bij Allunga.

Vanwege de grote belangstelling versterkt Iris Creutzberg het team. Iris is een ervaren masseur en geeft tijdens het event ook een ontspannende hoofdmassage. Iris heeft een eigen praktijk in Nieuwegein.

Tijdens het Body & Mind Event kun je voor 5 euro een cranio relax massage van 20 minuten ontvangen. Wil je verzekerd zijn van een plek, boek dan vooraf een massage.

Meld je aan voor de mini-cursus

Programma Body & Mind Event

Meld je aan voor 11 september